Despre MySensoo

MySensoo este un produs Calirom care dorește să revoluționeze experiența hotelieră. Ideea din spatele MySensoo a fost crearea unei modalități moderne de interacțiune între dumneavoastră și hotel, care să aducă un plus de valoare de ambele părți.

Astfel am creat platforma online MySensoo, împreună cu aplicația mobilă compatibilă cu sistemele Android și iOS. MySensoo poate fi utilizată atât de pe laptop sau orice calculator cu conexiune la internet, cât și de pe telefonul mobil sau tabletă, direct din aplicația mobilă.

MySensoo este o metodă inovatoare care vă ajută să fiți mereu informat cu privire la tot ce se petrece în hotel, pe întreaga pe rioadă a șederii. Asta deoarece noi dorim să puteți beneficia la maximum de ofertele și facilitățile din hotel. Pe lângă asta, MySensoo a fost gândit ca o unealtă foarte utilă, cu ajutorul căreia să aveți un control mult mai mare în ceea ce privește crearea experienței hoteliere de care aveți nevoie.

MySensoo vă ajută să comunicați cu personalul din hotel dar și să fiți la curent cu ofertele și facilitățile puse la dispoziție de hotel, într-o manieră rapidă și elegantă. Mai mult, ea înlocuiește și tradiționalul room-service prin multitudinea de posibilități pe care vi le oferă. Cu ajutorul MySensoo puteți chiar și reduce timpul de așteptare cu check-out-ul și să aveți toate informațiile utile la îndemâna în permanență.

Aflați mai multe despre toate posibilitățile pe care vi le oferă MySensoo, creându-vă un cont de utilizator.