Tresor Le Palais

Tresor Le Palais

Oferind o piscină în aer liber, o recepţie deschisă nonstop, un serviciu de hamal şi acces gratuit la parcarea păzită, Hotelul Tresor Le Palais este situat la 8 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Timişoara şi la 10 minute de mers cu maşina de aeroport. Conexiunea WiFi de mare viteză este disponibilă gratuit în întreaga proprietate.

Fiecare cameră este decorată modern, cu materiale de cea mai bună calitate, saltele Setra Ikarus Deluxe, lenjerie de pat hipoalergenică, sistem SmartHome, tabletă, TV cu ecran plat, iluminat digital, seif şi aer condiţionat controlat individual. Băile din marmură au cadă, duş, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie şi papuci.

Hotelul Tresor Le Palais are un restaurant à la carte, L'Aventure, care propune o călătorie culinară prin bucătăria mediteraneană. De asemenea, puteţi comanda preparate tradiţionale româneşti.

Puteţi savura băuturi la barul hotelului sau pe terasa cu vedere la grădină.

Oaspeţii au la dispoziţie o cameră de bagaje şi un serviciu de concierge. Facilităţile includ room service, minibar, servicii de curăţenie şi servicii de călcat, la un cost suplimentar.

Adresă: Str. Radu Tudoran Nr. 18
Rezervari: +40 256 22 87 54 | +40 256 22 87 55

Vizitați Pagina Hotelului Verificați Ofertele Hotelului

Vizitați Pagina Hotelului Verificați Ofertele Hotelului