Gyors be- és kijelentkezés!

Az Ön ideje fontos számunkra és arra gondoltunk, hogy ennek érdekében teszünk is valamit. Be- és kijelentkezés pár másodperc alatt! Fejtörés és sorban állás nélkül.
Rendeljen a telefonjáról!

Az MySensoo-mel elérhetővé válik a szálloda éttermének és bárjának a menüje, így ezáltal rendelhet egyenesen az Ön szobájába. Beprogramozhatja órára pontosan, hogy mikor szeretne tisztítást kérni a szobába. Kényelmes és stílusos.
Foglalások egy perc alatt!
 
Az MySensoo segítségével nagyon rövid idő alatt foglalhat helyet az étteremben, Spa-ban vagy a medencénél. Ami még jobb, taxit hívhat vagy rendelhet repülőtérre szállítást. Mindezt a telefonja vagy laptopja segítségével.
Legyen naprakészen mindennel, ami a szállodában történik!

Az MySensoo , az Ön mobiltelefonján, vagy laptopján keresztül értesíti Önt a legújabb ajánlatokról és rendezvényekről, amelyek a szállodában vannak. Használja ki a legjobb ajánlatokat!

Ismerje meg az MySensoo-t


Az MySensoo segítségével maximálisan kihasználhatja a szállodánk által ajánlott lehetőségeket és még annál is több.

Az MySensoo egy olyan gyors-kommunikálási platform, amely kimondottan azért volt tervezve, hogy megkönnyítse a vendég és szálloda közti kommunikációt. Az MySensoo-et használni lehet olyan számítógépről vagy laptopról, amely csatlakozik az internethez, de akár egyenesen mobiltelefonról vagy tablettről. Csupán le kell tölteni az MySensoo applikációt a Google Play-ről vagy az App Store-rol.

Itt megtudhatja, hogy 3 könnyű lépéssel hogyan kezdheti el használni az MySensoo-et.