Hogy kezdheti el használni az MySensoo-t

Az MySensoo használata nagyon egyszerű. Letöltheti az applikációt a telefonjára vagy tabletjére, sőt a weboldalon is megcsinálhatja a következő lépéseket:

1. Készítsen egy fiókot
Készítsen egy felhasználói fiókot, belépve a www.mysensoo.ro oldalra vagy egyenesen az applikációból

2. Bejelentkezés
Ahhoz, hogy belépjen a fiókba, nem kell mást tennie, csak a ''Bejelentkezés'' gombra kattintani. Itt be kell írni az 5 karakterből álló kódot, amit a szállodába való bejelentkezésnél kapott.

3. Üdvözöljük az MySensoo-en!
Miután a kódot beírta, elérhetővé válik annak a szállodának a felülete, ahol épp tartózkodik és élvezheti az összes előnyt, amelyet az MySensoo kínál az Ön számára. Amikor a szállodai tartózkodási ideje lejárt, az MySensoo automatikusan korlátozza a hotel felületéhez a hozzáférést.

Nézzük át pontosabban, hogy milyen előnyöket kínál Önnek az MySensoo és miben segíti Önt.Mit tud csinálni az MySensoo segítségével?

1. A nap eseményei
A szállodában való tartózkodás egész ideje alatt az MySensoo értesíti Önt az eseményekről, amelyek a hotelben vannak, mindezt valós időben. Koncertek, Happy Hours, tematikus esték; legyen Ön az első, aki értesül arról, hogy mi zajlik a szállodában. Mindezt akár a mobiltelefonjáról, tabletjéről, vagy akár a laptopjáról.

2. Étterem
Az MySensooből hozzáférhet a szálloda éttermeinek a menüjéhez, egyenesen mobilról, tabletről vagy laptopról. Elegendő a program ahhoz, hogy megrendelje a kívánt ételeket az Ön szobájába, mindezt egyszerűen és fejtörés nélkül.

3. Bár
A bár teljes menüjét és más információkat is megtalál az MySensoo-ben. Természetesen úgy, mint az étterem esetében, itt is megrendelheti kívánt fogyasztanivalóját a szobába, ugyanolyan könnyen.

4. Spa és más létesítmények
Az összes létesítmény, amit a szálloda a vendégek részére bocsájt, részletes leírással megtalálhatók az MySensoo-ben, ahonnan foglalásokat intézhet ezekre. Spa, medence, sport pályák, játéktermek és még sok más.

5. Szobaszerviz
Az MySensoo-el lehetősége nyílik arra, hogy szobaszervizt kérjen egy pontos órára. Ugyanitt más fontos információkat is megtalál, mint például hasznos telefonszámokat, a Wi-Fi kódot, a TV-hez útmutatót vagy részleteket a minibárról.

6. Rendeljen taxit
Azonnal szüksége van egy taxira? Egyszerűen tud a kívánt órára taxit rendelni.

7. Szálloda-repülőtér szállítás
El kell érjen egy sürgős járatot? Erre is gondoltunk! Az MySensoo-mel rendelhet szállítást a repülőtérre, abban az órában, amikor Ön szeretné.

8. Fedezze fel a várost
Vakáción van és szeretné meglátogatni a környéket? Itt az összes információt megtalálja a szálloda idegenvezetéséről, hogy Ön élvezhesse a vakációját.

9. Gyors kijelentkezés
Számunkra az Ön ideje nagyon fontos. Ezért arra gondoltunk, hogy lerövidítjük a kijelentkezésnél töltött időt, a “ Gyors kijelentkezés” opcióval, amelyet ugyancsak az MySensoo-en belül talál meg.

10. Az Ön kezében van az irányítás
Az MySensoo-et használva soha nem fog elfelejtkezni a foglalásokról vagy a rendelésekről, amiket az ott tartózkodása alatt intézett. Az összes foglalás és rendelés előzményei megjelennek a fiókjában, így mindig tudni fogja, hogy mennyi volt az Ön költsége. Abban az esetben, ha véletlenül elfelejtette, hogy mikorra volt foglalása, ezt is megtalálja a fiókban. Itt más fontos információt is megtalál, mint például a pontos időt a kijelentkezéshez.

11. Az Ön véleménye nagyon sokat számít
Hogy tetszett a szállodánk? Még mielőtt távozna tőlünk, kérjük ossza meg velünk, hogy milyen tapasztalatai voltak nálunk. Visszajelzését megírhatja az MySensoo-en belül.Amit tudni kell az MySensoo-ről

  • Az MySensoo egy online kommunikációs platform, amely kimondottan a szálloda iparnak volt tervezve. Ez egy applikációval is jön, amelyet letölthet a Google Play-ről, vagy az AppStore-ról is.
  • Az MySensoo fiók ingyenes és csak egyszer kell létrehozni, amit utána használhat az összes partnerszállodánkban.
  • Miután bejelentkezett egy partnerszállodába, már csak annyi maradt hátra, hogy az MySensoo-be is bejelentkezzen azzal a kóddal, amit a recepción kapott.
  • Amikor a szállodában az ott tartózkodás ideje lejár, az MySensoo automatikusan korlátozza a szálloda platformjához való hozzáférést és újra megjelenik a “Bejelentkezés” gomb.
Élvezze azokat a lehetőségeket, amiket az MySensoo ajánl Önnek és hozzon létre egy fiókot most!