Cum se folosește MySensoo

Platforma MySensoo este foarte ușor de folosit! O puteți accesa oricând de pe laptop, sau puteți descărca aplicația MySensoo direct pe telefonul mobil sau pe tabletă. Tot ce mai aveți de făcut este să:

1. Creați un cont
Creați-vă un cont de utilizator, accesând pagina Log In de pe www.mysensoo.ro sau din aplicație.

2. Introduceți codul
Pentru a vă loga în cont, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „Check-in” din dreapta sus. Introduceți codul de 5 caractere pe care l-ați primit în momentul check-in-ului și sunteți gata.

3. Bun venit în MySensoo!
După introducerea codului, veți avea acces la interfața hotelului la care v-ați cazat, unde vă puteți bucura de toate facilitățile pe care MySensoo vi le pune la dispoziție. În momentul în care cazarea la hotel a expirat, accesul în contul MySensoo va fi restricționat automat.

Haideți să vedem mai în detaliu ce posibilități vă oferă platforma MySensoo și la ce vă este de folos.Ce puteți face folosind MySensoo

1. Evenimentele zilei
Pe toată durata cazării, MySensoo vă ține la curent cu evenimentele care au loc în hotel, prin sistemul de notificări în timp real. Concerte, happy hours, seri tematice, fiți primul care află tot ce se petrece în hotel, direct pe telefon!

2. Restaurant
Din MySensoo puteți accesa meniul complet de la restaurantele hotelului, folosind telefonul mobil sau tableta. Tot cu ajutorul aplicației puteți comanda în cameră preparatele dorite, fără bătăi de cap, simplu și elegant!

3. Bar
Meniul întreg de la bar dar și toate informațiile de aici pe puteți accesa din MySensoo. Și, bineînțeles, aveți posibilitatea să comandați direct în cameră la fel de simplu!

4. Spa și alte facilități
Toate facilitățile pe care hotelul le pune la dispoziția dumneavoastră apar detaliate în contul MySensoo, de unde puteți face rezervări. Spa, piscină, terenuri de sport, sală de jocuri și multe altele. Din MySensoo puteți face rezervări din timp la oricare dintre facilitățile pe care le oferă hotelul.

5. Room-Service
Acum aveți posibilitatea să alegeți și să programați ora exactă pentru menajul camerei doar folosind contul MySensoo. Mai mult, toate informațiile de care aveți nevoie precum telefoane utile, parola de la Wi-Fi, ghidul TV sau chiar detalii despre mini bar, le găsiți tot aici.

6. Comandă taxi
Aveți nevoie rapid de un taxi? Cu MySensoo puteți face o rezervare la taxi în avans, la ora dorită. Fără complicații și fără bătăi de cap!

7. Transfer hotel-aeroport
Aveți un zbor de prins? Ne-am gândit și la asta! Cu MySensoo puteți rezerva un transfer la aeroport la ora dorită de dumneavoastră, direct de pe telefonul mobil.

8. Descoperă orașul
Sunteți în vacanță și doriți să vizitați împrejurimile? Toate informațiile despre serviciul de ghid turistic al hotelului le aflați aici, pentru a vă putea bucura de cea mai reușită vacanță!

9. Check-out rapid
Știm că timpul dumneavoastră este prețios! De aceea ne-am gândit să reducem timpul petrecut la check-out-ul prin opțiunea fast check-out, pe care o puteți folosi doar din contul MySensoo.

10. Aveți control total
Cu MySensoo nu veți uita niciodată rezervările sau comenzile făcute pe perioada cazării. Asta deoarece întregul istoricul al comenzilor și rezervărilor pe care le-ați făcut vă apare în permanență în cont. Astfel veți știi mereu care au fost cheltuielile dumneavoastră. Mai mult, dacă nu vă amintiți când ați făcut o rezervare, puteți mereu să verificați asta din contul MySensoo. Tot aici puteți afla și alte informații importante, cum fi data check-in-ului și data și ora exactă pentru check-out.

11. Părerea dumneavoastră contează pentru noi
Cum vi s-a părut hotelul nostru? Nu înainte de a pleca, v-am ruga să ne spuneți care a fost experiența dumneavoastră la noi. Puteți lăsa feedback-ul dumneavoastră sincer direct în aplicația MySensoo. Vă mai așteptăm și altă dată pe la noi!Bine de știut despre MySensoo

  • MySensoo este o platformă de comunicare online special creată pentru industria hotelieră. Ea vine cu o aplicație mobilă compatibilă cu Android și iOS, pe care o puteți descărca din Google Play sau AppStore.
  • Contul MySensoo este gratuit și se creează o singură dată pentru toate hotelurile care utilizează platforma noastră. Odată creat contul, îl puteți utiliza în oricare hotel partener MySensoo, fără a fi nevoie să creați unul nou de fiecare dată.
  • Din momentul în care ați făcut check-in-ul la hotel, tot ce vă mai rămâne de făcut este să faceți check-in și în contul MySensoo, introducând codul primit la recepție.
  • În momentul în care v-a expirat cazarea la hotel, accesul în contul MySensoo va fi automat restricționat și va apărea din nou butonul de Check-In.
Beneficiați de toate posibilitățile pe care vi le oferă platforma MySensoo, creându-vă un contul chiar acum!